Ρολό εκτύπωσης ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΤΑΜΠΑΣROLAND SG - 300 ΣΕΙΡΑ TRUEVIS

Starting KIT

Εκτύπωση
Ξεκινήστε άμεσα…, με το «Starting KIT»
Περιγραφή

To Starting KIT συμπεριλαμβάνει ότι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την παραγωγή σας άμεσα! Περιέχει  συσκευασία 250ml για κάθε χρώμα (CMYK), 250ml καθαριστικό, 1Lt Λευκό μελάνι, 1Lt υγρό προ-επίστρωσης για σκούρα υφάσματα (Pre-Coating), 1 κουτί με προστατευτικά χαρτιά και ένα «πιστόλι» ψεκασμού (Wagner) για την επίστρωση του Pre-Coating. Όλα τα παραπάνω αρκούν για να εκτυπώσετε είτε 1000 ανοιχτόχρωμα υφάσματα είτε 300 σκούρα (διάσταση σχεδίου A4, σε μεσαία ανάλυση).

Η εφαρμογή του υγρού Pre-Coating είναι απαραίτητη για να τυπώσετε λευκό χρώμα σε σκούρα υφάσματα. Η διαδικασία μπορεί να γίνει χειροκίνητα με το «πιστόλι» Wagner (το οποίο περιλαμβάνεται στο Starting KIT) ή με αυτόματο τρόπο χρησιμοποιώντας το Pre-Treater III.

Για το φιξάριμα και στέγνωμα των μελανιών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο θα χρειαστείτε μια πρέσσα θερμότητας ή φόυρνο. Το προστατευτικό χαρτί που περιλαμβάνεται στο Starting KIT χρησιμεύει για την πρέσσα. Βοηθάει στην επίτευξη περισσότερο «matte» αποτελέσματος στην εκτύπωση.